x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ion Ariton, perlă de despărţire: "Sunt mândru că plec! Colegii de la presă poate să zâmbească"

Ion Ariton, perlă de despărţire: "Sunt mândru că plec! Colegii de la presă poate să zâmbească"

de Daniel Ionaşcu    |    10 Feb 2012   •   12:11
Ion Ariton, perlă de despărţire: "Sunt mândru că plec! Colegii de la presă poate să zâmbească"

Ion Ariton, de acum fostul ministru al Economiei, si-a inceput mandatul cu o serie de gafe, nu a facut intr-un an si jumatate nicio conferinta iar karma a facut ca la discursul de final sa mai acoata o perla.

In prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu si a succesorului sau Lucian Bode, Ariton s-a dezlantuit in stilul propriu: "Sunt mandru ca plec!". Cand presa s-a pravalit de ras, ministrul a continuat: "Am facut parte dintr-o echipa care a facut multe pentru romani. Colegii poate sa zambeasca", a declarat Ariton.

Si premierul Ungureanu a provocat zambete, invitandu-l pe Ariton sa tina discursul de final cu expresia "Va rugam, domnule prim-ministru".

Lucian Bode, noul ministru, in schimb, a recitat de pe un carnetel. "Nivelul de trai al romanilor depinde de competitivitate. Vom demara un program de actiune conjugata cu Ministerul Afacerilor Externe pentru expunerea investitiilor romane in strainatate", a spus el. Bode a mai precizat ca se va axa pe dezvoltarea de noi capacitati industriale, inclusiv prin noi exploatari de resurse minerale.

In final Bode a promis ca mandatul sau in fruntea Economiei va fi guvernat de doua directii majore: transparenta si comunicare.

×
Subiecte în articol: perla ion ariton