x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator JAF de proporții la Oficiul Poştal din Medgidia. Hoții au furat 470.000 de lei şi MAŞINA POŞTEI!

JAF de proporții la Oficiul Poştal din Medgidia. Hoții au furat 470.000 de lei şi MAŞINA POŞTEI!

31 Ian 2014   •   10:29
JAF de proporții la Oficiul Poştal din Medgidia. Hoții au furat 470.000 de lei şi MAŞINA POŞTEI!

Un oficiu poştal din Medgidia a fost jefuit, în noaptea de joi spre vineri, hoţii furând casa de bani în care era suma de circa 470.000 de lei şi o autoutilitară a instituţiei.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat, pentru Agerpres, că din primele verificări efectuate a reieşit că în oficiul poştal s-a pătruns prin forţarea uşii de la intrare, în condiţiile în care sistemul de alarmare cu care era prevăzută unitatea nu ar fi funcţionat.

'Pe jos au fost găsite răvăşite mai multe dosare şi documente. Casa de bani furată a fost aruncată pe fereastră. (...) Hoţii au găsit cheile unei autoutilitare şi au furat şi această maşină din garajul oficiului poştal', au afirmat poliţiştii.

Cercetările în acest caz sunt în derulare şi au fost constituite filtre ale poliţiei pe unele dintre şoselele din judeţ.

Conform anchetatorilor, în 2013 poliţiştii au efectuat mai multe verificări la respectivul oficiul poştal cu privire la respectarea prevederilor legale în ceea ce priveşte paza bunurilor şi a obiectivelor.

×