x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea la Festivalul SAGA, care are loc de vineri până duminică

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea la Festivalul SAGA, care are loc de vineri până duminică

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2023   •   19:45
Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea la Festivalul SAGA, care are loc de vineri până duminică

Jandarmeria Capitalei va asigura ordinea la Festivalul SAGA, care va avea loc în complexul Romaero Băneasa, în perioada 23 - 25 iunie.

"Instituţiile statului vor acţiona în sistem integrat, în sprijinul organizatorului, pentru desfăşurarea evenimentului în condiţii de siguranţă. Astfel, a fost organizat un centru de coordonare, format din reprezentanţii tuturor structurilor implicate în această misiune", a precizat, joi, Biroul de presă al DGJMB.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona desfăşurării evenimentului, pe traseele de afluire şi defluire ale participanţilor, precum şi în zonele aglomerate din Capitală, în special în Centrul Istoric.

"Din raţiuni de securitate, vor fi adoptate măsuri speciale de control al autovehiculelor şi persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în zona destinată evenimentului a obiectelor şi substanţelor interzise de cadrul normativ în vigoare. De asemenea, organizatorul şi administraţia publică locală au implementat un sistem ce monitorizare video, atât la interior, cât şi la exterior", a indicat sursa citată.

Accesul participanţilor se va face în cele trei zile de festival începând cu ora 17,00, doar pe bază de bilete sau invitaţii, prin punctele special amenajate de pe Bulevardul Aerogării, cu respectarea condiţiilor impuse de organizator.

Din raţiuni de siguranţă pentru participanţii la acest eveniment şi pentru a împiedica debarcarea pasagerilor pe banda de circulaţie, Bulevardul Aerogării va fi securizat cu panouri metalice.

Jandarmeria Capitalei recomandă participanţilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomeraţia; să manifeste răbdare şi să respecte îndrumările forţelor de ordine şi să acceseze site-ul oficial al festivalului pentru a se informa cu privire la obiectele interzise de organizator în incintă. 

×
Subiecte în articol: jandarmeria capitalei festival saga