x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator So what? Joe Biden şi soţia sa au luat cina la un restaurant din Centrul Vechi (VIDEO)

So what? Joe Biden şi soţia sa au luat cina la un restaurant din Centrul Vechi (VIDEO)

20 Mai 2014   •   21:15
So what? Joe Biden şi soţia sa au luat cina la un restaurant din Centrul Vechi (VIDEO)

N-am mai avut parte de curcubeu, cum s-a întâmplat la vizita lui Bush, dar americanii au dorit să ne lase, nouă, celor din popor, o amintire la fel de memorabilă a vizitei vicepreşedintelui SUA, Joe Biden, la Bucureşti.

Cu nonşalanţa specifică omului politic, nu numai american, dobândită în turneele electorale în care zâmbetele şi strangerile de mâini acordate cetăţenilor obişnuiţi cresc cota de popularitate, Joe Biden, având-o alături pe soţia sa, a plecat la bulivar, în Centrul Vechi al Bucureştilor.

Ieşirea la cină a familiei Biden, la un restaurant cu specific italienesc aflat în zona Muzeului de Istorie, s-a petrecut cu alaiul oferit de reprezentanţii serviciilor secrete  americane, care au împânzit terasa localului, strada pe care se află acesta şi trotuarul de pe Calea Victoriei, unde staţiona coloana de maşini oficiale, trei la număr.
Desertul a fost servit din mers, fiind achiziţionat chiar de Biden de la unul din buticurile de îngheţată din zonă, la cornet.
Trecătorii aflaţi pe Calea Victoriei la ora vizitei au putut remarca latenţa serviciilor de securitate, care au menţinut perimetrul de siguranţă minute bune după ce se petrecuse retragerea oficialităţilor americane.

Totuşi, din informaţiile celor care au construit programul vizitei la Bucureşti a înaltului demnitar a lipsit momentul, la modă pentru orice turist sosit pe plaiurile dâmboviţene, care ne-ar fi uns sufletele care au tânjit mai mult de 50 de ani după americani, o poză cu statuia lui Traian de pe scările Muzeului de Istorie... Nu-i timpul trecut! (C.S.)


×