x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalul la Gaudeamus

Jurnalul la Gaudeamus

de Roxana Roseti    |    26 Noi 2006   •   00:00

Standul Jurnalul National de la Romexpo va asteapta astazi cu un festin cultural de exceptie. O lan-sare de la suflet pentru suflet - volumul 2 al Colectiei Editiilor de Colectie si prezenta-rea albumului Fotografie de Jurnal.

SUCCES. Prezent anul acesta in premiera la Gaudeamus, Jurnalul National si-a demonstrat valoarea

Standul Jurnalul National de la Romexpo va asteapta astazi cu un festin cultural de exceptie.

La 22 noiembrie s-a dat startul celei de-a 13-a editii a Targului Gaudeamus. In premiera, Jurnalul National s-a prezentat cu un stand deosebit, atat prin design, cat si prin calitatea produselor marca Jurnalul, o parte expuse, o parte lansate chiar la stand.

Astfel, evenimentele au decurs naucitor: miercuri - lansarea primei carti de bucate din Tara Romaneasca si a celui de-al doilea CD Flacara; joi - lansarea suplimentului de schi al Jurnalului National; vineri - prezentarea albumului foto "Lumea interzisa" (fotografii Jurnalului au imortalizat povestile de dupa gratii), lansarea celui de-al doilea CD "Cantecele noastre toate", sesiune de autografe Margareta Paslaru (aici trebuie subliniat faptul ca artista a fost luata cu asalt de publicul spectator), plus un microrecital de exceptie George Nicolescu; sambata - intalnire cu Ion Cristoiu si cu Tudor Octavian (editorialisti la Jurnalul National) si prezentarea "Vinyl Collection", cel mai recent produs Nicu Alifantis.

PUNCTUL CULMINANT. Astazi, in ultima zi a targului, la ora 11:00, va dau intalnire la standul numarul 46 al Jurnalului: Gabriela Vranceanu Firea, Dan C. Mihailescu, Lucian Mandruta, Tudor Octavian. Tot astazi, tot la standul Jurnalul, de la ora 13:00: o lansare de la suflet pentru suflet - volumul 2 al Colectiei Editiilor de Colectie ("Colectia Colectiilor 2"). Gazda acestui eveniment - ce prezinta stralucirea povestilor vesele si triste ale Romaniei si romanilor adunate intr-un volum impresionant, va fi Marius Tuca, directorul Jurnalului National. Aceasta lansare va fi urmata de un eveniment ce incununeaza ultima zi de Gaudeamus la standul Jurnalul National: prezentarea albumului Fotografie de Jurnal. Nu imagini, ci vieti, nu fotografi, ci chirurgi ai sufletului (care vor avea si expozitie, la 5 decembrie, la Teatrul National Bucuresti), al treilea album foto, dar nu ultimul! Targul Gaudeamus se incheie astazi, dar, in cazul Jurnalului National, povestea merge mai departe.

×
Subiecte în articol: observator jurnalul national