x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La cald

La cald

de Catalina Iancu    |    13 Aug 2005   •   00:00
UN KILOMETRU DE BANDA, RISIPIT DEGEABA. Andrei Duban a fost luat ca din oala cand a fost invitat sa doneze bani pentru sinistrati. Concluzia? Ori e zgarcit, ori il lasa rece suferinta altora. Sau si una, si alta. Intrebat cat il lasa inima sa le ofere celor napastuiti, s-a tot fofilat, ba ca prietena tine banii, ba ca n-are portofelul la el, pana cand i-a scos pe toti din sarite. "Da’ zi odata cat vrei sa dai, c-am consumat un kilometru de banda!", a scapat Maruta "coloana sonora" mai tare. Cu chiu, cu vai, in fata camerelor de luat vederi, Andrei Duban a promis, de-ai fi jurat ca are cele mai bune intentii, ca va veni cu banii "in direct". Abia dupa ce cameramanul si-a inchis "beculetul", Duban a zis ca nu poate onora sub nici o forma invitatia, apoi a intors-o ca va veni in ziua de vineri. Au trecut de atunci vreo doua vineri, dar Duban tot n-a mai venit la emisie. S-o fi referit oare la Vinerea Mare? (Catalina Iancu)

MARUTA, CALARE PE ELEFANT. Catalin Maruta n-are de gand sa se astampere. Dupa ce i-au trecut prin cadru maimute, a venit si randul elefantilor. La editia de joi a "Tonomatului de vacanta", Catalin a adus patru elefanti mari cat casa. Si s-a si urcat calare pe unul dintre ei. "Am crezut ca ma aflu pe-un bloc de 10 etaje", ne-a dezvaluit prezentatorul dupa inedita experienta. Ceea ce nu s-a vazut insa pe sticla este ca angajatii Circului Globus abia au stapanit animalele care cantaresc "lejer" cateva tone. Incitati de soare si de apa, elefantii voiau sa faca baie in mare. (Catalina Iancu)

VALOAREA NU STA IN BUZUNARE. Stefan Banica este cel mai scump cantaret de pe Litoral. Turistii dau cate o suta de mii de lei vechi pentru un spectacol, ca sa vada o armata de cantareti de toate genurile si de toate soiurile, cu sau fara valoare. De la manelisti pana la solisti de muzica usoara sau populara. Banica junior insa face cat toti la un loc si inca o data pe-atat. Lumea scoate din buzunar doua sute de mii de lei vechi sa-l vada doar pe Stefan in spectacolul lui cu Veta. Biletele se epuizeaza cu mult timp inainte. Se mai gasesc si la negru, dar pretul se dubleaza. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator