x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor, descoperit în Capitală

Laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor, descoperit în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2023   •   11:00
Laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor, descoperit în Capitală

Polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit în București un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor de mare risc. Un bărbat de 44 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii și procurorii DIICOT din Covasna au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de cultivarea prepararea și deținerea de droguri de mare risc.

Astfel, joi, a fost făcută o percheziție domiciliară, în municipiul București, în urma căreia a fost descoperit un laborator de cultivare și prelucrare a drogurilor.

În urma percheziției, polițiștii și procurorii au confiscat aproximativ 5 kilograme grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, două cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

Un bărbat, de 44 de ani, a fost dus la sediul DIICOT Covasna, pentru audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar vineri față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: laborator droguri capitala