x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Leon Dănăilă, despre scandalul privind starea lui de sănătate: Fake news!

Leon Dănăilă, despre scandalul privind starea lui de sănătate: Fake news!

08 Mai 2021   •   16:52
Leon Dănăilă, despre scandalul privind starea lui de sănătate: Fake news!
Sursa foto: Lucian Alecu

Academicianul Leon Dănăilă a avut, sâmbătă, o reacție după scandalul izbucnit despre starea sa de sănătate. El spune că nu vrea ca numele său să fie folosit într-o campanie de fake news și precizează că nu a solicitat niciunei instituții o proteză de șold.

„În ultimele zile, au fost răspândite în spațiul public mai multe informații false despre starea mea de sănătate și anumite solicitări pe care le-aș fi făcut. Dat fiind că țin la corecta informare a publicului și nu îmi doresc ca numele meu să fie folosit într-o campanie de fake news, țin să fac următoarele precizări: nu am solicitat niciunui corp medical și niciunei instituții o proteză de șold. Nu sunt înscris pe nicio listă în vederea obținerii unui astfel de dispozitiv medical”, a scris, pe Facebook, academicianul Leon Dănăilă.

Acesta a mai spus că le mulțumește pentru gândurile bune celor care și-au anunțat disponibilitatea de a-l ajuta în procurarea unei proteze de șold, „însă nu am o astfel de necesitate”.

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose (foto) a acuzat-o pe Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, de „lipsă de umanitate”, iar pe liberali de „lașitate rușinoasă”, în cazul medicului Leon Dănăilă, care ar fi pe lista de așteptare la Spitalul Foișor pentru o operație la șold.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Leon Dănăilă