x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liber la paraşutism! - Adrenalină şi senzaţii tari de la 4.000 de metri

Liber la paraşutism! - Adrenalină şi senzaţii tari de la 4.000 de metri

de Mara Raducanu    |    22 Apr 2007   •   00:00
Liber la paraşutism! - Adrenalină şi senzaţii tari de la 4.000 de metri

Pentru mulţi, zborul cu paraşuta rămane un simplu vis. Alţii ar vrea, dar nu se prea incumetă. Cei care incearcă răman pur şi simplu fascinaţi.

Adrenalină, senzaţii tari, tombolă cu premii in salturi, muzică bună şi multă distracţie! De aşa ceva au avut parte norocoşii care au participat ieri la demonstraţiile aviatice şi de paraşutism organizate la Strejnic, langă Ploieşti, de Total Air, cea mai modernă şcoală de paraşutism din Romania.

ATENŢIE, VINE PARAŞUTA! Nu este nici prea greu, nici prea uşor! Ai nevoie de doar zece minute de instructaj inainte de săritură. Urmează apoi 50 de secunde de cădere liberă de la 4.000 de metri şi 5 minute de pilotat paraşuta! Suficient cat să te simţi "cel mai fericit dintre pămanteni"!

SATISFACTIE. Lavinia Sandru a fost foarte multumita de salt

"Prin acest eveniment am inaugurat deschiderea anului de zbor 2007 şi intenţionăm să facem acest lucru o dată pe lună. Aviaţia este un sport nobil, un sport domnesc. Trebuie susţinut şi incurajat. Insă, inainte de toate, ne interesează disciplina şi siguranţa zborului. Avem cel mai performant avion de paraşutism din lume, echipamente de ultimă generaţie, iar instructorii noştri au peste 6.000 de salturi", ne-a declarat Baciu Doru, instructor de paraşutism.

Lucian Măndruţă (fost cursant al acestei şcoli), Lavinia Şandru, Dan Chişu şi formaţia Hi-Q sunt vedetele care au acceptat invitaţia de a participa la deschiderea acestui eveniment aviatic. Mai mult, doamna Şandru ne-a făcut demonstraţia că nu se teme de inălţime. După saltul cu paraşuta şi-a justificat alegerea. Nu a uitat nici o clipă de politică. "Ar fi bine să vină aici şi domnul Băsescu, deoarece el face multe salturi, dar fără paraşută."
×
Subiecte în articol: observator