x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderul PDL Vâlcea, la spital după ce a fost muşcat de un câine în gospodăria unui localnic

Liderul PDL Vâlcea, la spital după ce a fost muşcat de un câine în gospodăria unui localnic

de Mediafax    |    31 Mar 2012   •   20:00

Liderul PDL Valcea, Dorel Jurcan, a ajuns, sambata, la spital, dupa ce a fost muscat de un caine in gospodaria unui localnic din Dragasani, democrat-liberalul cautand printre localnici persoane care erau recomandate ca dorind sa intre in politica si sa candideze pentru functia de consilieri locali.

Dorel Jurcan, aflat la al treilea mandat de parlamentar, se afla in cartierul Zlatarei din Dragasani, unde cauta localnici care doreau sa intre in politica si sa candideze pentru funtia de consilieri locali.

"Eram in cartierul Zlatarei, iar la un moment dat cautam persoane care erau recomandate ca dorind sa intre in politica si sa candideze ca si consilieri locali, oameni gospodari, iar la un moment dat am ajuns la o adresa, care ulterior mi-am dat seama ca era gresita. Era o casa aparent parasita si multe tractoare in curte. Am inaintat, eram singur, iar la un moment dat am calcat pe un lant, mi-am dat seama atunci instinctiv ca in apropiere e si un caine. M-am uitat si atunci am vazut venind un caine de talie mare care a sarit pe mine. Era ca un leopard, m-a muscat de piciorul stang, de deasupra genunchiului. L-am lovit cu pumnul, dar am cazut pe spate si m-am lovit destul de rau. Simteam ca nu mai am aer, l-am lovit cu picioarele asa cum eram cazut si in acelasi timp m-am tarat pentru a iesi din raza de actiune a cainelui, in afara zonei unde lantul ii permitea sa se miste", a declarat liderul PDL Valcea.

El a precizat ca a parasit gospodaria localnicului la volanul masinii personale si a mers la spitalul din Dragasani.

"Am plecat cu greu de acolo, eram singur, simteam ca nu mai am aer si am plecat la volanul masinii la spitalul din Dragasani", a spus Jurcan.

Starea deputatului de sanatate s-a inrautatit insa, astfel ca medicii au decis sa il transporte la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea.

"Ulterior simtind ca starea mea se inrautateste, s-a decis transportarea cu o salvare la spital, la Ramnicu Valcea. Am fost operat in zona muscaturii. Sunt cusut, e bine. Problema e ca dupa cazatura am probleme cu coloana vertebrala, probabil ca am o tasare de vertebra", a declarat senatorul Dorel Jurcan.

Dorel Jurcan a ramas internat la sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, starea lui fiind stabila.

×