x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Luxury show - Bijuterii de Padureanca

Luxury show - Bijuterii de Padureanca

de Roxana Roseti    |    10 Dec 2006   •   00:00

Cu siguranta va mai aduceti aminte de "Padureanca", filmul care a consacrat-o pe actrita Manuela Harabor. In ultima vreme, actrita s-a retras din fata camerelor de luat vederi si, printre altele, cocheteaza cu lumea bijuteriilor.

DISCRET. Manuela Harabor nu apreciaza femeile care-si etaleaza toate bijuteriile din dotare
Cu siguranta va mai aduceti aminte de "Padureanca", filmul care a consacrat-o pe actrita Manuela Harabor. In ultima vreme, actrita s-a retras din fata camerelor de luat vederi si, printre altele, cocheteaza cu lumea bijuteriilor.

Expozitia luxului de la Romexpo se incheie azi. Ca la orice eveniment cu staif, trufandalele sunt servite tarziu. Aseara la ora 22:00, Manuela Harabor si-a prezentat colectia de bijuterii "fara concurenta pe piata romaneasca", dupa cum ne-a declarat Tiberiu Alexandru, director general Royal Diamonds, firma prin care s-a lansat aceasta colectie. Seria cuprinde bijuterii delicate din argint, ce beneficiaza atat de stralucirea diamantelor, cat si a altor pietre pretioase. Dar cum a ajuns Padureanca noastra de pe taramul filmului pe cel al giuvaierurilor?

POVESTEA. La inceputul lunii decembrie, firma Royal International by Mouawad, reprezentata de supermodelul Heidi Klum, a lansat la Bucuresti un supermagazin de bijuterii. Foarte multe dintre vedetele de la Hollywood poarta bijuterii marca Mouawad, iar finele podoabe costa, de obicei, mai mult decat un automobil. Casa Mouawad are o traditie ce porneste din anul 1890, iar printre beneficiarii de frunte ai minunilor stralucitoare se numara Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Reprezentantii casei de bijuterii au vrut ca in Romania colectia sa fie reprezentata de o personalitate autohtona. "Astfel am fost asezata pe acelasi nivel cu Heidi Klum, ceea ce, sincer, nu ma asteptam. Avand in vedere faptul ca sunt o firma extrem de conservatoare, probabil ca aveau nevoie de cineva care sa fie cat de cat discret, sa nu isi puna viata pe tava", spune Manuela Harabor.

Ulterior, Mouawad i-a solicitat actritei propuneri de design, ea a trimis niste modele si... rezultatul s-a vazut aseara la Luxury Show: "Manuela Harabor Collection". O colectie de argint, deoarece actritei ii place mai mult argintul decat aurul. "Bijuteriile trebuie purtate in functie de eveniment si tinuta", spune fermecatoarea actrita.

×
Subiecte în articol: observator bijuterii manuela harabor