x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curse întârziate sau anulate. Mai multe echipaje TAROM au refuzat să urce la bordul aeronavelor

Curse întârziate sau anulate. Mai multe echipaje TAROM au refuzat să urce la bordul aeronavelor

18 Oct 2014   •   13:47
Curse întârziate sau anulate. Mai multe echipaje TAROM au refuzat să urce la bordul aeronavelor

Mai multe echipaje ale companiei Tarom au refuzat să se îmbarce la bordul curselor pe care urmau să le piloteze, informează postul de televiziune Antena3.

Există curse întârziate - București-Timișoara, București-Cluj - în care echipajele care trebuiau să efectueze cursa vor fi înlocuite de altele.
Cursa București-Salonic a fost anulată. Pasagerilor li se oferă ca variante fie așteptarea confirmării zborului, fie returnarea banilor.

Reporterii Antena 3 afirmă că pentru moment nu se poate vorbi de o grevă a personalului navigant Tarom, fiind vorba doar de refuzul unor echipaje de a se îmbarca, stare care se poate produce prin invocarea și a altor cauze, care pot ține și de siguranța zborului, nu numai de revendicări sindicale.

Piloții au ales această formă de protest, în condiţiile în care în urmă cu două săptămâni depuseseră o serie de documente şi o notificare privind pregătirea unei greve, în cazul în care în companie nu vor avea loc măriri salariale şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă.
articol în curs de actualizare

×