x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Manageri destituiţi

Manageri destituiţi

de Andrada Floria    |    15 Mai 2008   •   00:00

32 de manageri de spitale din toată ţara şi-au încetat contractul de management în urma programului de evaluare a activităţii managerilor de spitale din reţeaua Ministerului Sănătăţii Publice (MSP).

32 de manageri de spitale din toată ţara şi-au încetat contractul de management în urma programului de evaluare a activităţii managerilor de spitale din reţeaua Ministerului Sănătăţii Publice (MSP). Din municipiul Bucureşti au fost demişi şapte manageri, printre care dr Sorin Stegărescu, de la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Teodor Marin, de la Spitalul Clinic de Urgenţă “Sf. Ioan”, Corneliu-Petre Coşăreanu, de la Spitalul Clinic Colentina.

 

 

În cadrul acestui program au fost evaluaţi 379 de manageri, din totalul de 387. Dintre managerii care nu au fost evaluaţi, şapte au fost revocaţi din funcţie în perioada 18 martie-22 aprilie 2007, ca urmare a cererilor de demisie, iar unul nu a fost evaluat deoarece se află în concediu de maternitate. Comisiile de evaluare au stabilit că doar 184 de manageri din cei 379 vor rămîne la conducerea spitalelor, iar 163 vor fi reevaluaţi după şase luni. În spitalele care au rămas fără conducere vor fi numiţi manageri interimari pînă la stabilirea noilor concursuri.

×
Subiecte în articol: observator manageri