x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MApN: Elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei

MApN: Elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2024   •   10:43
MApN: Elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei

Ministerul Apărării Naționale (MApN) a transmis, vineri, că elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei. Informațiile vin după imaginile filmate de localnici.

Potrivit MApN, joi seara au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

„Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, desfășoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaționale specifice”, transmite MApN.

Drona a fost filmată în Brăila, în zona Grădina Mare, aproape de Dunăre, scrie debraila.ro. Potrivit sursei, drona a fost filmată, joi seara, în jurul orei 20:00, deasupra caselor din zona Grădina Mare, aproape de Dunăre. Cel care a filmat imaginile a declarat presei locale că dronă „scotea un sunet ciudat, puternic”.

Tot joi seara, în jurul orei 22:00, Poliția a fost anunțată cu privire la prăbușirea unei drone de origine militară pe câmp, în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, la aproximativ 12 km distanță de trecerea bac. Poliția și Jandarmeria au izolat zona.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: drona Braila