x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martorul-cheie în cazul băieţelului ucis de câini: Fratele lui Ionuţ nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni

Martorul-cheie în cazul băieţelului ucis de câini: Fratele lui Ionuţ nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni

23 Sep 2013   •   11:52
Martorul-cheie în cazul băieţelului ucis de câini: Fratele lui Ionuţ nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni

Sandu Octavian, bărbatul care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere în Parcul Tei, susține că l-a găsit pe Andrei, fratele mai mare al copilului ucis de maidanezi, la aproximativ un kilometru de parc, l-a dus la bunica lui, după care l-a căutat și pe celălalt copil.

Sandu Octavian s-a prezentat luni la Parchetul General, unde a fost audiat ca martor în dosarul decesului copilului atacat de câinii maidanezi în zona Parcului Tei din Capitală.

"Am fost audiat ca martor. Mi s-a cerut de către procurori să explic ce s-a întâmplat, cum am participat la recuperarea lui Andrei. L-am găsit pe stradă, la circa un kilometru de parc. Copilul era speriat", a declarat bărbatul la ieșirea din sediul Parchetului.

El a precizat că l-a dus pe Andrei la un agent de pază din parc și apoi la bunica acestuia iar femeia a întrebat unde este cel de-al doilea copil, Ionuț.

"Andrei nu mi-a spus nimic, era în stare de șoc și zicea că vrea la buni", a spus Sandu Octavian, potrivit Agerpres.

El a afirmat că a luat numărul de telefon al agentului și apoi a plecat în căutarea lui Ionuț, în zona în care îl găsise pe Andrei, însă nu l-a găsit. L-a sunat pe agentul de pază iar acesta a anunțat poliția.

Avocatul lui Sandu Octavian, Marius Șocae, a precizat că acesta este om de afaceri și are o firmă în zona respectivă.

De asemenea, avocatul a arătat că Andrei nu i-a spus nimic de fratele lui, Sandu Octavian aflând de cel mic în momentul în care a întâlnit-o pe bunică.

Presa centrală a publicat recent imagini înregistrate cu camerele de supraveghere din parc în care cei doi frați, Ionuț și Andrei, aleargă singuri, fără să fie supravegheați.

Tot în acele înregistrări, Andrei este adus la un moment dat în parc de un bărbat, după ce Ionuț a fost omorât de câini.

Pe 2 septembrie, o femeie a sunat la 112 și a spus că și-a pierdut în Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei unul dintre cei doi nepoți, aceștia având patru și, respectiv, șase ani.

La scurt timp, copilul de șase ani a venit la bunica lui și i-a spus că fratele său este încolțit de câini. Femeia s-a dus la locul incidentului, însă băiatul era fără suflare. La fața locului au venit și polițiști de la Secția 7, care au constatat că victima nu mai prezenta semne vitale.

×