x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meciurile Ligii I la GSP TV!

Meciurile Ligii I la GSP TV!

de Vlad Dima    |    21 Iul 2008   •   00:00
Meciurile Ligii I la GSP TV!

Din 25 iulie, INTACT lansează televiziunea de sport GSP TV, a cincea staţie a trustului. GSP TV este singurul post unde pot fi vizionate în premieră şi în exclusivitate meciurile din Liga I de fotbal.

Din 25 iulie, INTACT lansează televiziunea de sport GSP TV, a cincea staţie a trustului. GSP TV este singurul post unde pot fi vizionate în premieră şi în exclusivitate meciurile din Liga I de fotbal.


Parteneriatul cu RDS-RCS oferă posibilitatea ca GSP TV să fie patru televiziuni în una singură, respectiv în week-end-uri, cînd meciurile sînt programate în acelaşi timp, fiecare putînd fi vizionat pe canalele create special în acest scop: GSP TV2, GSP TV3 şi GSP TV4.

Noul post tv va adopta un ton polemic atunci cînd este cazul, se va implica şi, nu în ultimul rînd, va da verdicte. Şi cum un brand puternic este şi controversat, prin atitudine GSP TV îşi propune să cîştige telespectatorii de partea sa. "GSP TV este o provocare pentru toată echipa care a participat la acest proiect, dar şi pentru telespectatori. Se propune o formulă care nu a existat pînă acum în spaţiul media românesc: toate meciurile din campionatul intern vor fi transmise de un singur trust de presă. Din păcate, deocamdată pot viziona meciurile din LIGA I doar abonaţii RCS-RDS şi posesorii Digi TV, dar există speranţe ca lucrurile să se schimbe", a declarat Cristian Zagaradniuc, redactor-şef al GSP TV.


LA VICTORIE. O serie de ziarişti sportivi cu nume în branşă, moderatori cunoscuţi, dar şi comentatori dintre cei mai buni vor face ca GSP TV să "meargă la victorie". Jurnalişti precum Cătălin Tolontan, Ovidiu Ioaniţoaia, Decebal Rădulescu, Andrei Vochin, Alin Buzărin, Cristian Geambaşu, Dan Udrea sau Maria Andrieş vor fi doar unii dintre cei care vor semna în continuare în ziar şi vor apărea şi "pe sticlă".

Dintre emisiunile prezente în grila postului nu putea lipsi Recursul Etapei, unul dintre cele mai longevive talk-show-uri de profil din România. Ajuns la cel de-al şaisprezecelea sezon, Recursul, al cărui moderator este Ovidiu Ioniţoaia, îşi propune să fie mai dinamic decît precedentele, prin implicarea mai intensă a publicului. Prima emisiune va începe de la 23:10, după fluierul final al partidei Pandurii – Dinamo.

Simona Pătruleasa, prezentatoarea ştirilor sportive din prime-time-ul ANTENEI 1, va avea o emisiune săptămînală la GSP TV. Show-ul cel nou se va numi "Interviurile Simonei". "Invitaţii nu vor fi neapărat sportivi, însă una dintre temele de discuţie va fi întotdeauna sportul", a declarat Simona.

×
Subiecte în articol: mass-media