x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Michael Jackson la Bucureşti 1992 şi 1996

Michael Jackson la Bucureşti 1992 şi 1996

27 Iul 2009   •   00:00
Michael Jackson la Bucureşti 1992 şi 1996



Michael Jackson a fost în România!
Venirea megastarului a rămas una dintre cele mai frumoase amintiri din viaţa zecilor de mii de fani care au fost  atunci pe stadionul Naţional şi pentru alte sute de mii care nu au avut fericirea aceasta.

Spectacolul lui Michael Jackson era ca o explozie. Unde mai văzuseră românii asemenea nebunie de lumini, de lasere, de oameni într-o continuă mişcare, dansuri  fără oprire, costume schimbate de la o melodie la alta? Unde mai văzuseră atâtă îndrăzneală în gesturile din timpul dansului?  Unde mai întâlniseră atâta vibraţie?   Atâta putere de a transforma  zeci de mii de inimi într-una singură, uriaşă şi îndrăgostită de o singură muzică.

Emoţiile erau atât de puternice, încât erau va­luri de leşinuri. Vă mai aduceţi aminte de fetiţele acelea care stăteau pe jos, pe marginea trotuarului. Îşi smulgeau părul din cap şi  urlau: "Michaeeeeeel!"?
Michael Jackson, în vârful carierei sale, a venit în România, şi mulţi dintre români s-au descoperit admiratori ai săi.

După 17 ani de la primul concert al lui Michael Jackson la Bucureşti şi în urma dispariţiei premature a megastarului la data de 25 iunie, fotoreporterul Paul Agarici a scos la lumină fotografii unicat realizate la 1 octombrie 1992 pe Stadionul "Naţional".

Jurnalul Naţional vă dăruieşte acest Album de Colecţie.
Vă prezentăm o istorie în imagini a două evenimente de neuitat: concertele Dangerous - 1992 şi HIStory - 1996. Michael Jackson în România.

×