x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul de Interne vrea să deconteze vacanţele tuturor angajaţilor MAI

Ministerul de Interne vrea să deconteze vacanţele tuturor angajaţilor MAI

31 Mar 2018   •   16:00
Ministerul de Interne vrea să deconteze vacanţele tuturor angajaţilor MAI

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) beneficiază de decontarea concediului de odihnă.

Astfel, în acest an, poliţiştilor, militarilor şi personalului civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne li se va asigura decontarea serviciilor de care beneficiază în perioada concediului de odihnă.

Decontarea se va efectua în limita sumei de 1.450 de lei, pentru vacanţele petrecute în unităţi turistice aflate pe teritoriul României.

"Cuantumul sumelor decontate nu va fi luat în calcul la determinarea procentului (...) referitor la limitarea sporurilor, compensaţiilor, adaosurilor, primelor, premiilor şi indemnizaţiilor şi a altor drepturi acordate de fiecare ordonator de credite", arată ministerul. 

De asemenea, ministerul precizează că soluţia decontării a fost necesară, întrucât din cauza regulilor de protecţie a datelor cu caracter personal şi a celor instituţionale cu privire la angajaţii din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, acestora nu li se puteau acorda vouchere de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, aşa cum este prevăzut pentru celelalte categorii bugetare. 

MAI are deja prevăzute sumele necesare decontării cheltuielilor efectuate pentru concediile de odihnă în reţeaua naţională de turism, în bugetul aferent anului 2018.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: MAI decont vacanta angajati