x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism nu va mai face parte din viitorul Guvern

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism nu va mai face parte din viitorul Guvern

13 Dec 2014   •   17:30
Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism nu va mai face parte din viitorul Guvern

Ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism, Florin Nicolae Jianu, a anunţat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că nu va mai face parte din viitorul Guvern, care va alipi la Economie portofoliul IMM-urilor.

"Guvernul viitor va conţine numai oameni politici. Eu nu sunt om politic, sunt un tehnocrat care a fost onorat să se pună în slujba ţării lui. Portofoliul IMM-urilor se va alipi la Economie şi va fi condus politic. Nu m-a interesat şi nu mă interesează nicio altă funcţie, nu am alergat după niciuna, nu o voi face nici de acum înainte. Iar politica râmâne o problemă a cărei rezolvare, deşi sunt matematician, îmi rămâne necunoscută", scrie Florin Jianu.

El a subliniat, printre reuşitele mandatului său, strategia pentru IMM-uri 2020, Legea Întreprinzătorului debutant, Legea Incubatoarelor de Afaceri, Legea Business Angels, Legea Voucherelor de vacanţă şi scăderea TVA la 9% pentru tot sectorul.

"Voi rămâne fidel domeniului în care mi-am dezvoltat competenţele, reprezentarea onestă a mediului de afaceri, naţional, european, de tineret şi nu numai. Le mulţumesc tuturor colegilor pentru spiritul de echipă, pentru că îşi fac treaba cu seriozitate şi profesionalism. Ştiu că vor continua munca începută împreună şi să fie convinşi că vor avea în mine acelaşi sprijin", îşi încheie postarea ministrul delegat pentru IMM-uri.

Anunţul lui Florin Jianu vine la aproximativ o oră după ce şi ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a declarat că nu va mai face parte din viitorul Guvern.

×
Subiecte în articol: Florin Nicolae Jianu noul guvern