x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, reporter sportiv! Transmisiune directă de pe gazon la România-Grecia

Mircea Badea, reporter sportiv! Transmisiune directă de pe gazon la România-Grecia

18 Noi 2013   •   18:42
Mircea Badea, reporter sportiv! Transmisiune directă de pe gazon la România-Grecia
Antena 1 si Antena 3 transmit marti, de la ora 20,00, editia extraordinara a Sintezei zilei cu ocazia meciului Romania Grecia
Pregatiri extraordinare ale Antenelor pentru maine seara, cand soarta Nationalei se decide si vom sti daca Romania se califica la Mondialul din Brazilia. Antena 1 si Antena 3 pregatesc o editie extraordinara a emisiunii “Sinteza zilei: Romania, ultima sansa”,  realizata si prezentata de Mihai Gadea.

Incepand cu ora 20,00, Antena1 si Antena 3 difuzeaza concomitent “Sinteza zilei”, in care Mircea Badea va transmite pentru telespectatori de pe gazon, Adrian Ursu si Costin Desliu vor da detalii din loja oficiala, Octavia Geamanu si Floriana Iacob completeaza seria relatarilor de la fata locului.
Echipele reunite ale celor doua televiziuni, vedete si reporteri , vor transmite cele mai importante informatii de la National Arena, unde,  la ora 21,00, cel mai important meci al anului, Romania-Grecia. 
“Inimile a milioane de romani vor bate in acelasi ritm pentru Nationala Romaniei. Suntem alaturi de ei nu doar declarativ: vedetele noastre devin, cu aceasta ocazie unica, reporteri speciali ai unei victorii pe care ne-o dorim cu tot sufletul. Hai, Romania!”, a declarat Mihai Gadea.
Editia speciala continua dupa meci, la Antena 1, Antena 3 si GSP TV, cu reactii la cald,  imagini si declaratii in exclusivitate.

 

×