x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Diaconu: "Va fi foarte clar un recurs, am văzut energia pe care o avea reprezentanta ANI"

Mircea Diaconu: "Va fi foarte clar un recurs, am văzut energia pe care o avea reprezentanta ANI"

05 Apr 2014   •   17:56
Mircea Diaconu: "Va fi foarte clar un recurs, am văzut energia pe care o avea reprezentanta ANI"

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis contestaţia lui Mircea Diaconu, astfel încât acesta poate candida la alegerile europarlamentare, însă decizia nu este însă definitivă. Diaconu s-a declarat încrezător, în decizia pe care o va lua instanţa în cazul atacării hotărârii Tribunalului Bucureşti, astfel încât să poată candida la alegerile europarlamentare.

"Tot timpul sunt încrezător, că altfel n-aş mai ieşi pe stradă, dacă n-aş fi încrezător. Că merg. Că muncesc. Da. Sunt încrezător. Sigur că da. Va fi foarte clar un recurs. În mod sigur. Am văzut energia pe care o avea reprezentanta ANI. Oricum, poţi fi convins de dreptatea ta, de limba română, care e destul de explicită şi de clară, chiar şi când arată ca text de lege, dar nu poţi fi sigur de nimic până nu se întâmplă. (...) Şi nu sunt nici acum sigur, pentru că va urma sigur un apel, la Curtea de Apel, şi abia luni, probabil, că va fi decizia cu adevărat finală pe tema asta. Dar, totuşi, faptul că sunt deja trei hotărâri egale şi, mă rog, în favoarea candidaturii mele şi a nevinovăţiei mele că, până la urmă despre asta e vorba, despre 'Diaconu nu are nicio culpă', spune Curtea Supremă în decizia din 2011 şi Curtea de Apel în decizia din 2011 şi Tribunalul Bucureşti în decizia din 1 aprilie, anul acesta, zilele trecute, 'Diaconu nu are nicio culpă în incompatibilitate şi nu poate fi sancţionat'. Aşa scrie acolo. Şi totuşi, de doi ani, toată lumea, unde apare numele meu, mă sancţionează, mă-mpinge, mă aruncă afară, mă umileşte. Despre asta a fost vorba', a spus Mircea Diaconu, la Antena 3.

×