x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Miss Moldova 2001, noul "I" din A.S.I.A.

Miss Moldova 2001, noul "I" din A.S.I.A.

25 Ian 2005   •   00:00

Cu toate amenintarile managerului Adrian Ordean, Irina nu si-a bagat mintile-n cap. A declarat ca se retrage din A.S.I.A. si asa a facut.

ROCADA. Irina a fost inlocuita de o studenta din Chisinau
Dupa ce a mai pus paie pe foc si Catalin Maruta, care l-a invitat, ieri, in "garsoniera" DP2 pe Florin Ionescu, s-a convocat o sedinta de urgenta. Dupa indelungi discutii, Florin Ionescu si Adrian Ordean au inlocuit "I"-ul din A.S.I.A. Noua componenta a trupei este Miss Moldova 2001 - Ianna Rodica Novac - o tanara de 21 de ani din Chisinau, studenta in anul III la Universitatea de Muzica din Bucuresti, sectia canto. Pana de curand ea intentiona sa-si cladeasca o cariera solo, insa a primit propunerea de a ocupa un loc in trupa A.S.I.A. Ceea ce inseamna ca Adrian Ordean ii pusese gand rau Irinei mai demult. "Am fost uimita si onorata totodata cand am primit propunerea domnului Ordean. Am acceptat imediat, deoarece consider ca A.S.I.A. este o formatie de valoare. Am dat de curand o proba la studioul domnului Ordean, dar nu m-am asteptat sa fac parte chiar din proiectul A.S.I.A.", spune Ianna.

Sorana, Anca si Alina pot dormi linistite, acum cand "I"-ul care le statea in coaste a fost eliminat. Interesant este faptul ca toate nemultumirile Soranei au disparut o data cu plecarea Irinei. Asadar, A.S.I.A merge mai departe. Pana cand inca o alta litera va fi sacrificata de dragul brandului. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator a.s.i.a