x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mitingul sindicatelor restricţionează traficul din Capitală. VEZI RUTE OCOLITOARE

Mitingul sindicatelor restricţionează traficul din Capitală. VEZI RUTE OCOLITOARE

24 Ian 2012   •   05:44
Mitingul sindicatelor restricţionează traficul din Capitală. VEZI RUTE OCOLITOARE

Protestele organizate de sindicate va ingreuna circulatia in zona centrala a Bucurestiului. Politia Rutiera va bloca mai multe strazi din jurul pietei Victoriei si in zona Aviatorilor si Charles de Gaulle. Restrictiile de circulatie vor intra in vigoare la ora 10:00 si vor fi mentinute pe tot parcursul zilei.

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizeaza un miting in Piata Victoriei, urmat de un mars, de la ora 14.30, pe traseul Piata Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobanti - strada Emil Pangrati.

In intervalul orar 10:00 – 14:30, se va restrictiona circulatia rutiera pe artera de legatura intre str. Paris si sos. Kiseleff, pe artera de legatura dinspre bd. Lascar Catargiu spre bd. Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. Lascar Catargiu spre Calea Victoriei.

In acelasi interval orar se va restrictiona circulatia rutiera pe 3 benzi de circulatie pe bd. Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piata Victoriei, cu asigurarea traversarii str. Arh. Ion Mincu, se anunta pe site-ul Brigazii Rutiere Bucuresti.

De la ora 14:30 pana la ora 15:30, va avea loc un mars pe traseul: Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor (pe cele 3 benzi de circulatie inchise in timpul mitingului) – Piata Charles de Gaulle – Calea Dorobantilor (banda I de circulatie) – sediul Televiziunii Romane. In acelasi interval orar va fi restrictionat traficul rutier si pe str. Emil Pangratti.

Rute ocolitoare:
- Piata Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piata Arcul de Triumf – sos. Kiseleff – Piata Victoriei;
- Piata Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piata Arcul de Triumf – bd. Averescu – bd. Ion Mihalache – Piata Victoriei;
- Piata Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – bd. Mircea Eliade – str. Radu Beller – Piata Dorobantilor – Calea Dorobantilor.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule:
- sa evite sa circule in zona mentionata;
- sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze mai mult pentru mijloacele de transport in comun;
- sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere. (V.M.)



×