x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru promite angajaților TESA din Sănătate aceeași grilă de salarizare de anul viitor

Nelu Tătaru promite angajaților TESA din Sănătate aceeași grilă de salarizare de anul viitor

22 Oct 2020   •   17:14
Nelu Tătaru promite angajaților TESA din Sănătate aceeași grilă de salarizare de anul viitor
Sursa foto: Lucian Alecu

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Dragoș Garofil, secretar de stat au discutat, joi, cu reprezentanții Uniunii Naționale a Sindicatelor TESA din Sănătate, ministrul afirmând că de anul viitor întregul personal din spitalele publice va fi remunerat după aceeași grilă de salarizare.

 

Ministrul Sănătății a menționat reprezentanților sindicaliștilor care reprezintă personalul tehnic, administrativ și economic din sistemul sanitar că înțelege nemulțumirile privind inechitățile produse de legea salarizării unice adoptată în anul 2017 și a dat asigurări că echipa Ministerului Sănătății susține asigurarea echilibrării în sistemului sanitar.

„Dorim să facem ordine în sistem și să avem o echitate a salariilor pentru toate categoriile de personal. Susținem ca anul viitor întregul personal din spitalele publice să fie remunerat după aceeași grila de salarizare. Am finalizat studiul de impact pentru repararea acestei nedreptăți pe care îl înaintăm către instituțiile abiliate”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății.

 

×
Subiecte în articol: nelu tataru