x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal într-un "proces de exorcizare"

Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal într-un "proces de exorcizare"

17 Aug 2015   •   11:14
Nepoata lui Morgan Freeman, înjunghiată mortal într-un "proces de exorcizare"

Nepoata actorului Morgan Freeman, E'Dena Hines, în vârstă de 33 de ani, a fost asasinată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în nordul cartierului Manhattan, relatează Huffington Post, preluat luni de 7sur7.be.

Potrivit primelor date ale anchetei, tânăra a fost atacată în stradă, nu departe de locuinţa acesteia, şi înjunghiată de câteva ori în torace. Din nefericire Hines a murit la spital. Poliţia l-a reţinut un suspect, nimeni altul decât iubitul victimei.

E'Dena Hines era nepoata prin alianţă a lui Morgan Freeman, care s-a căsătorit cu bunica tinerei, Jeanette Adair Bradshaw, în 1967. 'Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre ea', a scris actorul duminică seară, într-un comunicat.

Iubitul tinerei, Lamar Davenport, în vârstă de 30 de ani, consumase cocaină înainte de a comite crima. Martorii spun că omorul s-a produs ca într-un ritual de exorcizare, Davenport strigând "Ieşiţi diavoli! Vă îndepărtez, diavoli! În numele lui Iisus Cristos, vă îndepărtez!" după care a mai urmal "Iisus s-a născut!".

Lamar Davenport a mai fost arestat pentru posesie de marihuana şi furt din locuinţe. Bărbatul a fost dus de poliţişti la Centrul Medical Presbiterian din New York pentru o evaluare psihologică înainte de a fi dus la poliţie pentru a fi interogat.

×