x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nepoţii vicelui CJ Vâlcea, reţinuţi pentru trafic de droguri. Cannabisul provenea dintr-o cultură ilegală din judeţ (VIDEO)

Nepoţii vicelui CJ Vâlcea, reţinuţi pentru trafic de droguri. Cannabisul provenea dintr-o cultură ilegală din judeţ (VIDEO)

de Mediafax    |    Andreea Căprescu    |    18 Feb 2012   •   08:40
Nepoţii vicelui CJ Vâlcea, reţinuţi pentru trafic de droguri. Cannabisul provenea dintr-o cultură ilegală din judeţ (VIDEO)

UPDATE Ana Maria Persu, nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea, Dumitru Persu (PSD) a fost retinuta de procurorii DIICOT, sub acuzatia de trafic de droguri de risc.

Tanara de 26 de ani este cercetata in cadrul aceluiasi dosar alaturi de alti doi invinuiti, respectiv, fratele sau, Dan Persu, de 25 de ani si Bogdan Mavrea, de 23 de ani, membri ai gruparii pentru care organele de ancheta au solicitat in instanta masura arestarii preventive.

In urma unor perchezitii domiciliare, ofiterii DIICOT –Serviciul Teritorial Craiova au descoperit in comuna Maldaresti, in locuinta celor doi nepoti ai politicianului, aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultura ilegala infiintata in judetul Valcea.

Primarul comunei Maldaresti, Ionel Dragu, a declarat pentru Jurnalul National ca locuinta in care au fost descoperite drogurile este una nelocuita si ca, probabil, a fost folosita drept ascunzatoare.

"In casa aceea nu sta nimeni, pentru ca ea nu este finisata. Pe fata nu am vazut-o niciodata, dar il cunosc pe tatal ei care este medic in comuna Sinesti si totodata este fratele lui Dumitru Persu. Din cate stiu, nu au o relatie apropiata. Locuinta pe care o ridica aici in comuna este in lucru de vreo 10-15 ani si se tot lucreaza la ea. Oricum, tot ce pot sa va spun este ca a fost o actiune surda si muta", a declarat primarul Ionel Dragu.

Potrivit comunicatelor oficiale ale IGPR cat si DIICOT, drogurile urmau sa fie vandute in municipiul Craiova. Toti cei trei sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

×
Subiecte în articol: cannabis valcea dumitru persu