x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, despre retragerea atribuțiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

Ciucă, despre retragerea atribuțiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   14:00
Ciucă, despre retragerea atribuțiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

”O decizie absolut copilărească, pe principiul să iau jucăriile cuiva”, spune președintele PNL Nicolae Ciucă, despre decizia primarului Nicușor Dan de a-i retrage atribuțiile viceprimarului Stelian Bujduveanu.

„O decizie absolut copilărească, pe principiul să iau jucăriile cuiva. Primăria Capitalei are nevoie de coerență în actul de management și ca atare nu poți să privezi un viceprimar care este ales și care are atribuții în conformitate cu legea și să îl lași să nu mai facă nimic. Înseamnă că îl plătim să stea”, a spus miercuri Nicolae Ciucă.

Acesta spune că vineri va fi aprobat bugetul Capitalei.

„Dacă dumnealui a decis așa, atunci îi respectăm decizia. Cert este că la nivelul filialei PNL București s-a decis ca îmnpreună cu filiala PSD București să aibă acele amendamente pe proiectul de buget, se analizează aceste amendamente, se convoacă vineri o ședință a Consiliului local și vineri va fi aprobat bugetul. Nu este normal ca cetățenii din București să sufere din cauza unei astfel de decizii”, a adăugat liderul PNL.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, i-a retras, miercuri, atribuțiile viceprimarului Stelian Bujduveanu (PNL), după ce consilierii generali PSD și PNL au convocat o ședință extraordinară pentru aprobarea bugetului pe anul 2024.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca stelian bujduveanu