x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: BEI a aprobat un împrumut pentru modernizarea transportului și termoficare

Nicușor Dan: BEI a aprobat un împrumut pentru modernizarea transportului și termoficare

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   22:00
Nicușor Dan: BEI a aprobat un împrumut pentru modernizarea transportului și termoficare

Banca Europeană de Investiții (BEI) a aprobat o finanțare de 300 milioane de euro pentru proiectele prioritare ale Primăriei Capitalei, respectiv modernizarea transportului în comun și a rețelei de termoficare.

„Am obținut fonduri pentru cofinanțarea unor proiecte importante pentru București prin care se vor moderniza transportul în comun și rețeaua de termoficare”, anunță Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că Banca Europeană de Investiții (BEI) a aprobat o finanțare de 300 milioane de euro pentru proiectele prioritare ale Primăriei Capitalei care prevăd reabilitarea conductelor de termoficare și a 50 km de șine de tramvai, achiziționarea de tramvaie noi cu o lungime de 36m, precum și modernizarea unui depou STB.

„Aprobarea împrumutului reprezintă rezultatul colaborării și vreau să le mulțumesc direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București, precum și STB, ADITPBI, ADIZMB, Termoenergetica și ADITBI pentru că au făcut posibilă obținerea acestei finanțări”, încheie Dan.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan bei