x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan anunță începerea procesului de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai

Nicuşor Dan anunță începerea procesului de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai

de Redacția Jurnalul    |    05 Mai 2023   •   17:30
Nicuşor Dan anunță începerea procesului de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capilatei, Nicușor Dan, anunță demararea procesului de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai din București: „Va crește frecvența tramvaielor, viteza de circulație a acestora și va fi redus timpul de așteptare în stații”.

„Demarăm procesul de automatizare a macazurilor pentru liniile de tramvai. În acest sens, am lansat în SEAP, prin Societatea de Transport București STB SA, o consultare de piață pentru această procedură. Automatizarea macazurilor va crește frecvența tramvaielor, viteza de circulație a acestora și va fi redus timpul de așteptare în stații. Totodată, acest proces va aduce un plus de siguranță și pentru vatmani care nu vor mai fi nevoiți să coboare pe calea de rulare a tramvaiului pentru a schimba manual macazul”, anunță Nicușor Dan, pe Facebook.

El precizează că sistemul este compus din macaz de intrare raza 50 sau 150 cu sistem de încălzire, electromecanism, sistem de acționare a macazului și cabinet de automatizare.

Oferta de preț se va raporta la un număr de 92 bucăți cu macaz raza de 50 m și trei bucăți cu macaz de 150 m. Ofertanții interesanți pot transmite propuneri până pe data de 11 mai 2023.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: nicusor dan licitaţie