x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

Nicușor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

de Redacția Jurnalul    |    04 Mar 2024   •   14:30
Nicușor Dan: Sunt foarte optimist că miercuri o să avem bugetul

Primarul general Nicușor Dan afirmă că este „foarte optimist” că miercuri va fi aprobat bugetul Capitalei pentru anul 2024: „Nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcționarea activității”.

„O să avem mâine (marți - n.r.) o foarte lungă discuție pe buget, pe amendamentele partidelor și eu sunt foarte optimist că miercuri o să avem avea bugetul, pentru că nu ne putem juca cu servicii publice, cu salarii, cu funcționarea activității. Eu sunt deschis să avem discuția pe amendamentele pe care o să le avem în sfârșit mâine dimineață și cred că suntem oameni responsabili”, spune Nicușor Dan.

El afirmă că va discuta „cu toată lumea, pentru că asta înseamnă politica”.

„Binențeles că am și eu ideile mele dar trebuie să ai o majoritate, tot timpul, ca să treci niște proiecte. O să discutăm și binențeles că suntem într-o perioadă preelectorală, propice pentru declarații politic, toată lumea e legitim să le facă. Singura chestiune care este importantă în această perioadă este ca noi să avem buget înainte de data de 8 martie, când trebuie să vină sutele de milioane din impozitele bucureștenilor, care vin prin Ministerul Finanțelor”, încheie Nicușor Dan.

La precedenta ședință a CGMB, care a avut loc vineri, bugetul Capitalei pentru 2024 a fost respins. Consilierii PSD au lipsit, iar cei PNL au fost votat împotrivă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan buget