x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Evenimentul Străzi deschise revine în Capitală între 27 aprilie și 13 octombrie

Nicușor Dan: Evenimentul Străzi deschise revine în Capitală între 27 aprilie și 13 octombrie

de Redacția Jurnalul    |    12 Feb 2024   •   21:15
Nicușor Dan: Evenimentul Străzi deschise revine în Capitală între 27 aprilie și 13 octombrie

Evenimentul „Străzi Deschise - București, Promenadă Urbană 2024” va avea loc în perioada 24 aprilie-13 octombrie, a anunțat luni primarul general Nicușor Dan.

„Suntem la faza discuțiilor tehnice – stabilim locațiile exacte în care va avea loc evenimentul și punem la punct toate detaliile organizatorice. Timp de 25 de weekenduri, vom fi prezenți în centrul orașului, pe Calea Victoriei, dar și în cartiere, în toate sectoarele”, a transmis primarul general.

Conform acestuia, la ediția din anul trecut s-au înregistrat peste un milion de participanți, locuitori ai Capitalei și turiști.

„Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București și CREART - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București.

Scopul evenimentului este, potrivit lui Nicușor Dan, reclădirea spiritului de comunitate și aducerea culturii în stradă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan strazi deschise