x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Număr record de intervenții Salvamont

Număr record de intervenții Salvamont

01 Noi 2021   •   10:31
Număr record de intervenții Salvamont

Salvamontiștii au avut duminică foarte multe intervenții în diferite zone ale țării. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate zeci de apeluri de urgență și alte solicitări la serviciul de urgență.

„Zi incredibilă privind numărul de intervenții Salvamont pentru această perioadă a anului. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 18 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor”, au anunțat reprezentanții Salvamont.

Cele mai multe intervenții au avut salvamontiștii din Prahova-Formația Bușteni și din Argeș. În total aceștia au avut șapte misiuni în timp ce două apeluri au fost înregistrate de Salvamont Satu Mare.

De asemenea, câte un apel a fost înregistrat la Salvamont Alba, Vrancea, Mureș, Vatra Dornei, Sibiu, Suceava, Gorj, Bacău și Caraș Severin.

În urma misiunilor, o persoană rănită a fost predată angajaților de la Serviciul de Ambulanță, iar o persoană decedată a fost luată de echipa IML.

Totodată, s-au mai primit 28 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamont