x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Numirile în funcţiile de conducere ale DNA, DIICOT şi Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în ograda lui Băsescu

Numirile în funcţiile de conducere ale DNA, DIICOT şi Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în ograda lui Băsescu

10 Mai 2013   •   18:19
Numirile în funcţiile de conducere ale DNA, DIICOT şi Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în ograda lui Băsescu

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a trimis vineri preşedintelui Traian Băsescu propunerile de numire în funcţiile de conducere de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, DNA şi DIICOT.

Robert Cazanciuc a transmis şefului statului propunerile de numire a lui Tiberiu Mihail Niţu în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a lui Dimitrie Bogdan Licu în funcţia de prim-adjunct al procurorului general şi a lui Codruţ Olaru în funcţia de adjunct al procurorului general.

Totodată, ministrul Justiţiei a înaintat preşedintelui propunerile de numire a Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror-şef DNA, a Alinei Mihaela Bica în funcţia de procuror şef al DIICOT şi a Elenei Georgiana Hosu în funcţia de adjunct al procurorului şef al DIICOT.

Consiliul Superior al Magistraturii a trimis vineri ministrului Justiţiei avizele pozitive, motivate, pentru cei şase candidaţi propuşi în funcţiile de conducere de la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, DNA şi DIICOT.

Cei şase candidaţi propuşi pentru funcţiile de conducere din Ministerul Public au primit miercuri şi joi aviz pozitiv din partea Secţiei pentru procurori a CSM.

×