x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O cunoscută femeie de afaceri din Suceava a murit. A fost răpusă de o boală necruțătoare

O cunoscută femeie de afaceri din Suceava a murit. A fost răpusă de o boală necruțătoare

03 Oct 2018   •   10:17
O cunoscută femeie de afaceri din Suceava a murit. A fost răpusă de o boală necruțătoare
Sursa foto: RobertHoetink/Getty Images/iStockphoto

Jeni Mandachi, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Suceava, a murit duminică, 30 septembrie. Femeia avea 59 de ani și era proprietara unui hotel, conform Cancan.

Jeni a murit după o lungă suferință. A devenit cunoscută încă din perioada anilor ‘90, când a fost președinte la Casa de Modă, în paralel demarând și o serie de afaceri, atât cu produse textile, panificație și patiserie, cât și în domeniul distribuției de carburanți.


Duminică, 30 septembrie, cu o lună și jumătate înainte de a împlini 59 de ani, Jeni Mandachi a murit, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

„Mama a fost o femeie foarte veselă, care a iubit enorm viața și familia, dar și o mare luptătoare, care s-a luptat cu bolile și suferința cu zâmbetul pe buze. Tocmai de aceea a și fost iubită și apreciată de foarte multă lume. Vrem ca oamenii să și-o amintească așa cum era ea, veselă, zâmbitoare, de aceea îi rugăm pe toți să înțeleagă că dorim să facem trecerea către cele veșnice cât mai discret cu putință”, au spus cei doi fii ai lui Jeni Mandachi, care au ținut ca detaliile privind înmormântarea să nu fie făcute publice, mulțumindu-le celor care le sunt alături, chiar și de la distanță, pentru gândurile bune. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au spus cei doi fii ai lui Jeni Mandachi.

×
Subiecte în articol: Jeni Mandachi