x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie de 88 de ani, internată după ce a băut lichid de parbriz

O femeie de 88 de ani, internată după ce a băut lichid de parbriz

12 Feb 2019   •   14:41
O femeie de 88 de ani, internată după ce a băut lichid de parbriz

O femeie în vârstă de 88 de ani a fost adusă la Spitalul 'Dr.C.I.Parhon din Iaşi' după ce a băut din greşeală lichid de parbriz, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.
Dr. Ionuţ Nistor, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, a declarat că femeia a găsit prin gospodărie o sticlă şi a băut din ea fără să îşi dea seama că a băut lichid de parbriz. Ulterior, bătrâna a fost găsită de familie şi a fost adusă iniţial la UPU de la Sf Spiridon.
"La examenul toxicologic s-a confirmat intoxicaţia cu metanol. Starea femeii este relativ bună. A fost adusă repede la spital, iar cantitatea nu a fost foarte mare. Cu toate acestea, pacienta a făcut insuficienţă renală acută, fenomene oftalmologice oculare din cauza metanolului. Sperăm să existe o recuperare, însă în continuare există riscuri în ceea ce priveşte viaţa ei", a declarat, pentru AGERPRES, dr Ionuţ Nistor.
Conform medicului, anual aproximativ 60 de persoane ajung la spital după ce au băut din greşeală antigel sau lichid de parbriz. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: lichid de parbriz