x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O secţie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, evacuată după ce s-a simţit miros de gaz

O secţie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, evacuată după ce s-a simţit miros de gaz

de Mediafax    |    20 Feb 2012   •   14:26

Aproximativ 30 de bolnavi din Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean din Piatra Neamt au fost evacuati, azi dupa-amiaza, dupa ce la etajul al doilea al imobilului s-a simtit miros de gaz, pacientii fiind mutati intr-un alt corp de cladire.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Neamt, Emilian Sugan, a declarat ca la 112 a fost facuta o sesizare ca la etajul al doilea, unde se afla Sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean din Piatra Neamt exista un miros puternic de gaz.

La fata locului au mers sase subofiteri cu o autospeciala, constatand ca, intr-adevar, la etajul respectiv persista un miros de gaz provenit din zona in care se afla conductele de gaz, astfel ca cei aproximativ 30 de bolnavi de la acel etaj au fost mutati intr-un alt corp de cladire.

Potrivit sursei citate, pompierii, impreuna cu reprezentantii E. ON, fac verificari la momentul actual pentru a depista sursa mirosului.

Purtatorul de cuvant al ISU Neamt a precizat ca nu exista niciun pericol si ca la celelalte etaje ale cladirii de cinci etaje nu exista miros de gaz.

×
Subiecte în articol: scurgere gaze gaz spital piatra neamt