x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un ofițer SPP a fost găsit înecat, la Neptun, în Golful Mortului

Un ofițer SPP a fost găsit înecat, la Neptun, în Golful Mortului

30 Iun 2014   •   19:26
Un ofițer SPP a fost găsit înecat, la Neptun, în Golful Mortului
Sursa foto: Un ofițer SPP găsit înecat, la Neptun, în Golful Mortului

Un ofițer din cadrul SPP și-a pierdut viața în apele mării. Florin Drăgănescu din București, în vârstă de 31 de ani, venise cu prietena lui la mare. Bărbatul a intrat în apă, deși vântul puternic și valurile mari nu recomandau acest lucru. Din păcate, el nu a mai ieșit la suprafață, iar prima care a sesizat acest lucru a fost prietena lui, care a sunat imediat la 112.

La fața locului s-au deplasat scafandrii din cadrul ISU Dobrogea, care, împreună cu salvamarii l-au căutat timp de aproximativ o oră.

Într-un final, la 30 metri distanță de țărm, scafandrii au găsit trupul neînsuflețit al ofițerului SPP, Florin Drăgănescu. Venit la fața locului, șeful SPP Constanța a refuzat să facă orice comentariu cu privire la faptul dacă ofițerul din București se afla în stațiunea Neptun în concediu de odihnă sau în misiune.

Denumirea zonei în care s-a înecat ofiţerul SPP, Golful Mortului, a fost dată de localnici, pentru că, de-a lungul vremii, curenţii aduceau trupurile celor înecaţi în acea zonă sau înecaţii erau scoşi prin acel loc. (gazetadenavodari.ro)

Ştire în curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: ofiter spp inecat neptun golful mortului