x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, desemnați astăzi

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, desemnați astăzi

de Redacția Jurnalul    |    22 Mai 2024   •   11:15
Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare, desemnați astăzi

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare vor fi desemnați miercuri prin tragere la sorți computerizată, anunță Autoritatea Electorală Permanentă.

„Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că miercuri, la ora 18:00, vor avea loc, la sediul central al instituției, operațiunile de repartizare computerizată a operatorilor de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară organizate cu ocazia alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European și a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din 9 iunie 2024”, potrivit unui comunicat de presă.

Operatorii de calculator ai birourilor electorale ale secțiilor de votare sunt desemnați prin decizie a Autorității Electorale Permanente, pe baza tragerilor succesive la sorți, dintre persoanele declarate admise, potrivit legislației în vigoare.

Rezultatele tragerii la sorți vor fi aduse la cunoștință publică prin afișare pe site-ul Autorității Electorale Permanente - www.roaep.ro.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: birouri electorale operatori