x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt maşini Corvette, UNICE, "înghiţie" de un crater, în Kentucky! Momentul INCREDIBIL, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Opt maşini Corvette, UNICE, "înghiţie" de un crater, în Kentucky! Momentul INCREDIBIL, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

13 Feb 2014   •   10:49
Opt maşini Corvette, UNICE, "înghiţie" de un crater, în Kentucky! Momentul INCREDIBIL, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Imaginile de mai jos nu sunt cu siguranţă o privelişte prea plăcută pentru iubitorii de maşini clasice. Ieri, un crater s-a deschis sub Muzeul Naţional Corvette din Kentucky şi a "înghiţit" nu mai puţin de opt automobile de colecţie, anunţă ABC News.

Incidentul s-a petrecut în dimineaţa zilei de miercuri, când muzeul era închis vizitatorilor.

Potrivit presei americane, groapa are 13 metri lungime, opt metri lăţime, zece metri adâncime şi s-a format într-o zonă a muzeului situată pe un sol calcaros. Muzeul adăpostea 30 de tipuri de maşini sport unice, toate sub emblema Corvette.

Şase dintre maşinile ajunse în groapă aparţin muzeului, iar două erau împrumutate de la General Motors, a declarat Katie Frassinelli, purtătorul de cuvânt al muzeului.

"Toate aceste maşini au câte o poveste unică în spate. Sunt speciale", a spus directorul muzeului, Wendell Strode, care a precizat că există o asigurare care va acoperi pagubele.

Muzeul găzduieşte aproximativ 30 de tipuri unice de maşini sport marca Corvette, multe dintre ele împrumutate sau donate de proprietari.



×