x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Mos Craciun iti aduce reduceri intre 20 – 50% la cele mai tari jucarii

(P) Mos Craciun iti aduce reduceri intre 20 – 50% la cele mai tari jucarii

01 Dec 2014   •   08:09
(P) Mos Craciun iti aduce reduceri intre 20 – 50% la cele mai tari jucarii
Luna cadourilor se apropie cu pasi grabiti. Ne mai despart doar cateva zile pana la zilele in care copiii asteapta cele doua personaje esentiale ale lunii: Mos Nicolae si Mos Craciun. Pentru ca si noi, cei de la outlet-jucarii.ro, iubim aceasta perioada, ne-am gandit sa le oferim o mana de ajutor mosilor, cu jucarii la preturi de outlet.

Outlet-jucarii.ro este un magazin online care pune la dispozitia cumparatorilor virtuali, o gama variata de jucarii, la preturi de outlet. Incepand cu ziua Romanilor si pana la Craciun, se vor desfasura promotiile iernii. Pe site vor fi disponibile reduceri la jucarii de pana la 50% pentru ca Mos Nicolae sau Mos Craciun sa nu depaseasca bugetele stabilite. Si pentru ca anul asta renii sunt in vacanta, am venit in ajutorul mosului cu transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 ron!

Ce jucarii gaseste Mosul pe outlet-jucarii.ro? In primul rand gaseste jucarii de calitate superioara, de la producatori precum Klein, Clementoni, Hasbro sau Lego. Reducerile de Craciun sunt disponibile pentru categoriile:
jucarii pentru camera copilului -50%, jucarii pentru bebelusi -20%, jucarii tematice -30%, puzzle-uri pentru copii si adulti -25% si instrumente muzicale de jucarie -20%.

Te invitam sa gasesti pe outlet-jucarii.ro cele mai vandute jucarii ale anului 2014, la cele mai mici preturi existente pe net. Am verificat si iti oferim cateva exemple de jucarii la preturi de neegalat:


Set de gatit pentru micile pasionate de bucatarie

Pretul pietei: 133 Lei
Pretul nostru: 113,77 Lei




Centru de frumusete Barbie

Pretul pietei: 518 Lei
Pretul outlet-jucarii: 488,15 Lei



Set accesorii pompier

Pretul pietei: 140 Lei
Pretul outlet-jucarii: 118,07 Lei

Mosule, grabeste-te, stocurile sunt limitate!
www.outlet-jucarii.ro / https://www.facebook.com/OutletJucarii

×