x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Valoarea unui cadou stă în grija cu care a fost conceput

(P) Valoarea unui cadou stă în grija cu care a fost conceput

19 Noi 2014   •   17:12
(P) Valoarea unui cadou stă în grija cu care a fost conceput

Momentele perfecte se nasc din spontaneitate. Însă există momente pe care noi dorim să le creăm pentru oamenii de aproape care contează. Și pentru ca acestea să fie și ele perfecte, facem tot ce ne stă în putință. Încărcați de cele mai bune gânduri pentru perioada care urmează, întâmpinăm de pe acum sărbătorile de iarnă, gândindu-ne la cum putem surprinde cele mai bune reacții din partea colegilor, prietenilor și familiei.

Așadar ne gândim la cadouri, alese din timp, cu grijă, cadouri de calitate, simbolice pentru ceea ce dorim să transmitem în primul rând: simpatie, căldură și zâmbete largi, dar și dorința de a face oamenii să simtă că ne-am aplecat asupra lor.
Pentru momentele dulci de Crăciun, alegem produsele dulci, tradiționale, care cuceresc oamenii și îi aduc împreună. Alegem vinul bun și cafeaua intensă.

Valoarea unui cadou stă în grija cu care a fost conceput, în eleganța detaliilor, frumusețea ambalajului și siguranța unui conținut unic. Toate acestea contribuie la certidudinea că am ales cadoul perfect, și toate aceste cerințe le întrunesc pachetele cadou de Crăciun de la Ribox. Acestea au fost create pentru cei aflați în căutarea cadourilor distinse, desăvârșite prin tradiție și rafinament, ideale în scop corporate sau doar pentru cei dragi, și includ celebrele delicatese italienești, belgiene, atât de căutate.

Pachetele se mulează oricărui gust și preferință, iar preparatea și ambalarea lor respectă norme de seriozitate și adevărată grijă pentru a asigura clienți fideli și fericiți de alegerea făcută.

×