x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Părinţii Mădălinei Manole au dreptul să-şi vadă nepotul două sâmbete pe lună

Părinţii Mădălinei Manole au dreptul să-şi vadă nepotul două sâmbete pe lună

04 Noi 2011   •   10:09
Părinţii Mădălinei Manole au dreptul să-şi vadă nepotul două sâmbete pe lună

Tribunalul Bucuresti a decis ca parintii Madalinei Manole pot sa-si vada nepotul in prima si in a treia sambata din luna. Instanta a stabilit chiar si un program de vizita.

Sambata aceasta insa, ziua de vizita coincide cu 'Sambata Mortilor" si este posibil ca parintii Madalinei sa mearga chiar maine sa isi vada nepotul. Iar pentru a se asigura ca ginerele ii va lasa sa vada copilul, Ion si Eugenia Manole vor avea alaturi de ei un executor judecatoresc, scrie ziarul Ring.

'Dupa ora 13.00, dupa ce, la biserica din Ploiesti si la cimitirul Bolovani, terminam tot ceremonialul de pomenire a mortilor, vom veni la Otopeni si cu executor judecatoresc, caruia nu-i vom cere sa taie portile decat daca cel care sta in casa fetitei noastre se va opune', a declarat tatal artistei.

Marti, parintii Madaline Manole s-au prezentat la Tribunalul Bucuresti, unde au raspuns pentru prima oara intrebarilor procurorilor in prezenta unui avocat. La cererea sotilor Manole, magistratii au redeschis dosarul in care parintii cantaretei il considera vinovat de moartea fiicei lor pe sotul Madalinei, Petru Mircea.

×