x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronii de restaurante le cer clienților să comande online pentru a-i ajuta în contextul coronavirusului

Patronii de restaurante le cer clienților să comande online pentru a-i ajuta în contextul coronavirusului

16 Mar 2020   •   13:24
Patronii de restaurante le cer clienților să comande online pentru a-i ajuta în contextul coronavirusului

Rstaurantele și localurile din București sunt majoritatea închise sau goale din cauza pandemiei de COVID-19 care îi face pe oameni să stea în casă. Proprietarii fac apel către clienți să apeleze la serviciile de comandă online pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă dificilă.

Oamenii de afaceri speră ca autorităţile să nu îi abandoneze şi afacerile lor să nu se prăbuşească.

„Momentan rămânem închiși pentru a nu ajuta la răspândirea virusului. Pierderile sunt foarte mari. Trebuie să ne gândim că ce este acum este doar începutul, însă ce va urma după virus va fi mult mai rău. Statul să nu fie atât de pasiv și să ia anumite măsuri economice. Salariile angajaților continuă să fie plătite, însă s-ar putea să nu mai facem față”, a declarat Eduard Radu, proprietarul unui restaurant din centrul vechi.

Antreprenorul spune că în momentul de față restaurantele sunt ținute în viață de comenzile online și face apel către clienți să apeleze la acest tip de serviciu.

„Îndemnăm clienții să dea comenzi online, să continuăm, să mai meargă economia. În momentul de față, online-ul este singurul care ne mai ține în viață”, a mai spus Radu.

Mediafax

×
Subiecte în articol: restaurante comenzi online coronavirus