x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pază dublă la o secţie de votare din Brăila. În acelaşi loc are loc şi o nuntă

Pază dublă la o secţie de votare din Brăila. În acelaşi loc are loc şi o nuntă

31 Oct 2014   •   13:31
Pază dublă la o secţie de votare din Brăila. În acelaşi loc are loc şi o nuntă

O secţie de votare dintr-o comună din judeţul Brăila, aflată într-un cămin cultural, este folosită şi ca salon pentru nunţi în ziua votului, situaţie semnalată Biroului Electoral Judeţean. Acesta a dispus, în consecinţă, ca unităţile M.A.I. să asigure pază dublă la respectiva secţie de votare, iar intrarea invitaţilor la nuntă să se facă pe o uşă secundară.

Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila a înştiinţat Biroul Electoral Judeţean Brăila că în comuna Şuţeşti există o situaţie care 'prezintă un posibil risc cu privire la buna desfăşurare a procesului electoral'.

'În adresa formulată se arată că Secţia de votare nr. 243 din comuna Şuţeşti este lângă Căminul Cultural Şuţeşti, care este folosit şi ca salon de nunţi. Primarul comunei Şuţeşti a aprobat închirierea sălii de festivităţi din Căminul Cultural Şuţeşti pentru organizarea unei nunţi în data de 1/2 noiembrie 2014. La informarea scrisă s-a ataşat o schiţă a localului pentru a înţelege mai bine poziţionarea secţiei de votare. În final, se solicită luarea unor măsuri pentru buna desfăşurare a votării din data de 2 noiembrie 2014', potrivit BEJ Brăila.

'Pentru buna desfăşurare a votării în Secţia nr. 243 din comuna Şuţeşti, s-au hotărât următoarele: intrarea persoanelor la nuntă în sala de festivităţi a Căminului Cultural Şuţeşti se va face pe intrarea secundară, dinspre Ianca; pe data de 30.10.2014, primarul comunei Şuţeşti va dispune blocarea intrării pe cele două uşi cu acces din Secţia de votare în sala de festivităţi, folosind grilaje metalice încuiate cu lacăt; unităţile M.A.I. vor asigura pază dublă la Secţia de votare nr. 243 comuna Şuţeşti, atât la intrarea principală, cât şi la cele două intrări dinspre sala de festivităţi', se arată în decizia BEJ Brăila.

×