x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 2 milioane de euro, valoarea rezervărilor de vacanțe la mare de Black Friday

Peste 2 milioane de euro, valoarea rezervărilor de vacanțe la mare de Black Friday

14 Noi 2022   •   20:30
Peste 2 milioane de euro, valoarea rezervărilor de vacanțe la mare de Black Friday

Românii au rezervat de Black Friday vacanțe la mare de peste 2 milioane de euro. Cel mai ieftin sejur cumpărat a costat 150 de lei, iar cel mai scump aproape 19.000 lei.

Valoarea totală a rezervărilor de sejururi în hotelurile din stațiunile autohtone pentru vara viitoare făcute în perioada 10-13 noiembrie depășește 2 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere cu 25% față de campania de Black Friday din 2021, potrivit Litoralulromanesc.ro.

Cel mai ieftin pachet de Black Friday a fost în valoare de 150 de lei și include 3 nopți de cazare la un hotel de 3 stele din stațiunea Eforie Nord la finalul lunii mai. În schimb, la polul opus, cel mai scump pachet rezervat de Black Friday a fost de 3.600 de euro (18.145 lei) și include un sejur all inclusive de 7 nopți de cazare în plin sezon pentru șase adulți într-un apartament la un hotel de 4stele în Mamaia Nord.

Cele mai căutate pachete au fost cele cu servicii all inclusive. Românii au preferat hotelurile mai scumpe, de 3 și 4 stele.

În weekendul prelungit de Black Friday, au fost intervale în care la fiecare șase secunde s-a înregistrat o cerere de rezervare din partea turiștilor dornici să cumpere un sejur pe litoralul autohton pentru vara viitoare. Solicitările au putut fi transmise atât telefonic, cât și online.

A doua sesiune de Black Friday se va derula în intervalul 17-20 noiembrie, iar discountul maxim acordat va fi de 55% față de 60% în prima sesiune. Sejurul poate fi achitat și cu vouchere de vacanță. În ceea ce privește condițiile, turiștii trebuie să aibă în vedere că sumele deja plătite sunt nerambursabile, iar plata trebuie efectuată până cel târziu luni, 21 noiembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vacante mare Black Friday