x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 200 de câini sunt îngropaţi de vii sub zăpadă la adăpostul Glina

Peste 200 de câini sunt îngropaţi de vii sub zăpadă la adăpostul Glina

26 Ian 2012   •   10:12
Peste 200 de câini sunt îngropaţi de vii sub zăpadă la adăpostul Glina

Viscolul si ninsoarea nu-i afecteaza numai pe oameni. La adapostul Glina de langa Bucuresti, 220 de caini sunt ingropati la propriu sub nameti. Se chinuie sa-i salveze, in acest moment, doar patru oameni inarmati cu lopeti, insa munca lor, contra-cronometru, este aproape in zadar.

Au nevoie de doua utilaje cu cupa pentru a indeparta mormanele de zapada aflate in jurul gardurilor dincolo de care sunt prizonieri, sub nameti, cei peste 200 de caini. Si au nevoie de voluntari care sa ajute la salvarea acestor animale nevinovate.

Pe reteaua de socializare Facebook circula urmatorul apel: 'AJUTOR!!! Suntem intr-o situatie absolut disperata! Am ajuns cu masina pana la jumatatea drumului din comuna Glina. De acolo nu mai circula nimic! Am mers pe jos pana in adapost. Jumatate din caini sunt la propriu sub zapada! Daca nu ii scoatem astazi, nu vor avea sanse de supravietuire! Avem nevoie de voluntari cat mai multi! Va rugam din suflet, veniti in numar cat mai mare! Cainii sunt sub zapada, nu dam de ei, trebuie sa scoatem zapada cu mainile, pentru ca sa nu riscam sa ii lovim cu lopetile! Imbracati-va foarte bine si veniti, va rugam sa ne ajutati!!!".

Mesajul este semnat de asociatia "A doua sansa", care are in grija adapostul de la Glina. Cei care vor sa dea o mana de ajutor, pot solicita mai multe informatii la 0744 440 089 (Carmen Mandescu)

×
Subiecte în articol: Glina adapost caini ingropati de vii