x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pietoni răniţi în staţia de autobuz

Pietoni răniţi în staţia de autobuz

de Mara Raducanu    |    11 Mar 2008   •   00:00

Erau în staţia de autobuz, când un autoturism proiectat în refugiul pietonal de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală i-a trimis direct la Secţia Terapie Intensivă, în stare foarte gravă.

Erau în staţia de autobuz, când un autoturism proiectat în refugiul pietonal de pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală i-a trimis direct la Secţia Terapie Intensivă, în stare foarte gravă. Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, dar cine plă­teşte pentru faptul că aceşti oameni nevinovaţi ar putea rămâne infirmi toată viaţa?!

 

Tragedia s-a produs ieri, în jurul orei 6 dimineaţa, când şapte persoane au ajuns la spital plătind tri­but pentru neatenţia şi neglijenţa unui om care a lipsit cu siguranţă de la lecţiile de şofat şi de la examenul pentru dobândirea carnetului de conducere.

la spital. Cel care a produs accidentul este şoferul unei Dacii Pa­puc care circula, potrivit martorilor, cu viteză foarte mare. Acesta nu s-a asigurat şi a lovit o altă maşină. În urma impactului, au­toturismul Peugeot a fost proiectat într-un maxi-taxi şi un autobuz care oprea în staţie. Cinci pietoni aflaţi pe trotuar în aşteptarea maşinii de trans­port în comun au fost lovite în plin de auto­vehiculul scăpat de sub control. Mai multe ambulanţe şi echipaje de la descarcerare au ajuns imediat la locul accidentului. Toate cele şapte per­soane – şoferul Peugeout (o feme­ie), ocupantul locului din dreap­ta (un bărbat) şi cinci pietoni – au fost duse de urgenţă la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală. Po­trivit me­dicilor, victimele au sufe­rit fracturi, traumatisme craniene şi ab­do­mi­nale. Femeia care conducea Peu­geo­tul va fi ţinută sub observaţie 48 de ore, fiind în afa­ra oricărui pericol. Poliţia a de­clanşat cercetările pentru a stabili cir­cumstanţele în care a avut loc accidentul şi pentru iden­tificarea vinovaţilor.

×
Subiecte în articol: observator