x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A fost descoperită o nouă plantație de cannabis pe un teren de lângă Luduș

A fost descoperită o nouă plantație de cannabis pe un teren de lângă Luduș

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   18:15
A fost descoperită o nouă plantație de cannabis pe un teren de lângă Luduș

Doi bărbați au fost arestați preventiv, fiind cercetați pentru că ar fi înființat o cultură de cannabis pe un teren din apropierea orașului Luduș, județul Mureș.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, bănuiții ar fi înființat și întreținut, pe un teren situat în apropierea orașului Luduș, o cultură de cannabis, în scopul comercializării.

Luni seara, cei doi bărbați au fost prinși în flagrant delict, având asupra lor 5 saci din plastic de dimensiuni mari, în care ambalaseră aproximativ 37 de kilograme de masă verde recoltată din cultura de cannabis.

Ulterior, din cultura outdoor au fost ridicate 39 de plante de cannabis cu dimensiuni la tulpină cuprinse între 2,5 și 3 metri, de aproximativ 250 de kilograme de masă vegetală.

Luni, procurorii DIICOT Târgu Mureș au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane, respectiv doi bărbați, de 32 și 35 de ani, iar marți judecătorul de drepturi și libertăți a admis cerererea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: plantatie de cannabis ludus