x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploaia a lăsat mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin fără curent electric

Ploaia a lăsat mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin fără curent electric

04 Mai 2014   •   22:42
Ploaia a lăsat mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin fără curent electric

Primarul comunei Bolvaşniţa, Petru Mihăilescu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' al judeţului Caraş-Severin că duminică seara 20 de curţi au fost inundate, iar apa se scurge de pe versanţi, la faţa locului acţionând, în prezent, Serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă.

Tot în această seară, au rămas fără alimentare cu energie electrică mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, respectiv, Bolvaşniţa, Vârciorova, Valea Timişului şi cartierul Balta Sărată din Caransebeş.

Şi drumul naţional 58 B, între municipiul Reşiţa şi oraşul Bocşa, a fost inundat, duminică seara, pe o bandă de circulaţie, pe o porţiune de 60 metri, din cauza scurgerilor de pe versanţi. Zona a fost semnalizată corespunzător de către poliţişti.

În ceea ce priveşte cotele de atenţie, acestea au fost depăşite pe Cerna, la Pecinişca, cu 38 centimetri, pe Nera, la Dalboşeţ, cu opt centimetri, la Doman, cu cinci centimetri, dar şi la Ţerova, cu 15 centimetri. Deocamdată, însă, nu s-au înregistrat probleme majore.

×