x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploile încurcă traficul feroviar în nord-vestul ţării

Ploile încurcă traficul feroviar în nord-vestul ţării

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Iul 2008   •   00:00
Ploile încurcă traficul feroviar în nord-vestul ţării

11:17 • Compania Naţională de Căi Ferate anunţă într-un comunicat de presă că, de miercuri seara, circulaţia trenurilor este îngreunată de căderile masive de precipitaţii în nordul şi vestul ţării.

Compania Naţională de Căi Ferate anunţă într-un comunicat de presă că, de miercuri seara, circulaţia trenurilor este îngreunată de căderile masive de precipitaţii în nordul şi vestul ţării.

 

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE. Circulaţia trenurilor este închisă pe secţiile Sărmăşag – Borla (Regionala CF Cluj), Vama – Moldoviţa (Regionala CF Iaşi), Nisipitu – Gura Putnei (Regionala CF Iaşi). Două trenuri au întîrzieri: R 558 care circulă pe ruta Bicaz - Bucureşti Nord, cu 144 de minute şi Acc. 1766 care circulă pe ruta Timişoara Nord – Iaşi, cu 114 minute pînă la Cîmpulung Moldovenesc. De asemenea, CFR a  impus restricţii de viteză din cauza aluviunilor de teren, podeţelor şi liniilor inundate între Sadova – Pojorîta unde se circula cu 30 km/h pe o distanţă de 100 metri şi între Cîmpulung Moldovenesc – Cîmpulung Est, unde se circula cu 30 km/h pe o distanţă de 100 metri. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a anunţat, miercuri, că în judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vrancea, Harghita, Mureş, Covasna sunt prognozate ploi ce pot avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă depăşind local 25-35 de litri pe metrul pătrat şi izolat 50 de litri pe metrul pătrat. De asemenea, ANM a atenţionat că, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali, precum şi local în Muntenia va continua să plouă şi se vor totaliza cantităţi de apă de peste 25 de litri pe metrul pătrat.

 

×
Subiecte în articol: observator